Πως Δρα

Το DiarVet είναι μία πάστα για την καταπολέμηση της διάρροιας στο σκύλο και στη γάτα. Περιέχει πρεβιοτικά (ρίζα σικορέ), μπεντονίτη, τανίνες και πηκτίνη.

Η διάρροια αποτελεί μία από τις πιο συχνές διαταραχές στους σκύλους και στις γάτες, η οποία σχετίζεται με περιορισμό στη λήψη τροφής. Τα πιο συχνά αίτια είναι πεπτικές διαταραχές, τροφική δηλητηρίαση και μολυσματικά αίτια, όπως βακτήρια και ιοί.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η διάρροια είναι μία αντιμετωπίσιμη αλλά σοβαρή κατάσταση, διότι οδηγεί σε απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών.

Αν η διάρροια χρονίσει (μετά από 2-3 ημέρες), μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση και επιδείνωση της γενικότερης κατάστασης του οργανισμού.

Η λογική αντιμετώπισης μίας τέτοιας κατάστασης, πέρα από την εύρεση του αιτίου και την καταπολέμηση του, είναι να σταματήσουμε τη διάρροια, να απομακρύνουμε τυχόν τοξίνες που βρίσκονται στο έντερο και να αποκαταστήσουμε τη χλωρίδα.

Η DiarVet στοχεύει σε όλα τα παραπάνω σημεία.

Περιέχει μπεντονίτη, ο οποίος αποτελείται κυρίως από μοντμοριλλονίτη, ένα ορυκτό  με πολύ καλή προσροφητική δράση.  Δεσμεύει τις τοξίνες και τους μικροοργανισμούς που βρίσκονται στο έντερο ώστε να σταματήσει τη βλαπτική τους επίδραση.

Περιέχει πηκτίνη, η οποία δεσμεύει την περίσσεια νερού και βοηθά στη μείωση της παραγωγής διαρροϊκών κοπράνων.

Περιέχει τανίνες, οι οποίες δημιουργούν μία προστατευτική μεμβράνη στον εντερικό  βλενογόννο και αποτρέπουν τη δράση των τοξινών και των μικροοργανισμών, καθώς επίσης αποτρέπουν και την απορρόφηση τους από τον οργανισμό.

Περιέχει ρίζα σικορέ, η οποία αποτελεί πρεβιοτικές ίνες. Τα πρεβιοτικά είναι εξαιρετική τροφή για τους καλούς μικροοργανισμούς του εντέρου, βοηθώντας την ανάπτυξη τους και την υπερίσχυση τους έναντι των βλαπτικών μικροοργανισμών, οι οποίοι μάλιστα αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν τα πρεβιοτικά.

Η DiarVet αποτελεί μία εξαιρετική λύση για το σταμάτημα μιας οξείας διάρροιας, ανεξάρτητα από την αιτιολογία που την έχει προκαλέσει.

Γιατί να δώσω DiarVet στο ζώο μου;

Το DiarVet έχει ως στόχο να περιορίσει τη διάρροια, ανεξάρτητα από το αίτιο που την έχει προκαλέσει. Η σύνθεση του στοχεύει σε 4 σημεία, την απορρόφηση τοξινών, την απορρόφηση νερού, την προστασία του βλενογόννου και την αποκατάσταση της μικροχλωρίδας του εντέρου.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search